sunnuntai 16. helmikuuta 2014

NEWS!!

Taitaa olla sunnuntait näköjään parhaita bloggaus päiviä ;) Sain sitten maanantaina uutisia lääkäriltäni eli pari viikkoa nyt syödään kilpirauhaseen lääkkeitä. Ja uudet kokeet otetaan sen jälkeen. Toivotaan että kaikki lähtis rullaamaan ja painokin alkaa tippumaan. 
 Hankkisin myös uuden ravinto ohjelman. Joka on monipuolinen!
Annan kaikille bikini fitness lajin aloittelijoille vinkkejä ennen kuin aloitat kilpailun:

1. Bikini Fitness lajista, lajin vaatimuksista mitä kilpailut pitävät sisällään
2. Hanki pätevä valmentaja jolta saat monipuolisen ruokavalion ja treeniohjelman!
joka huolehtii sinusta jopa kilpailujen jälkeenkin! Palautuminen kisa dietin jälkeen täytyy olla suunniteltua jotta sinulle ei käy niin kuin minulle ;)
3. Aikataulu jolloin astut kisalavalle, hätiköitynä ei tule kuin suomeksi paskaa jälkeä; niin kuin minulle! Liian lyhyellä aikataululla liian paljon aerobista ja dietti meni överiksi. Diettini alkoi huhtikuun lopussa ja aerobista oli liian vähän. Ja loppuviikkojen lähentyessä aerobista oli liikaa! 

Olisin ollut valmis kilpailemaan marraskuun WABBA kisoissa, mutta terveys menee edelle. Ja toivotaan että ainakin 2015 pääsen kisailemaan!
Ihana piristys oli kuulla työkamultani; nyt sitä lihasta on hyvä kasvatttaa ;) <3

Positiivisella asenteella jatketaan ja toivotaan että tämä väsymys ja sumeus loppuisi!



Viikon treenit on mennyt tosi hyvin, mutta pitkiä treenejä ei jaksa millään. Joten oon tehnyt paljon supersarjoja jotta treenikin olisi lyhyt kestoista. Haluan ottaa vielä lisää kokeita, jotta itsellänikin on parempi olo että kaikki muutkin arvot on ok! 

Perjantaina tein ihanaa kanasalaattia ystävänpäivän kunniaksi ja murulle texmex salaattia! nam...ja oli muuten hyvää :)


Eilen tuli käytyä elokuvissa. Elokuva mies joka antoi; aivan loistava komedia! Hauska piristys 9h työputken jälkeen :) mietittiin toista elokuvaa mutta onneksi päädyttiin tähän.

Treeni motivaatiota on haettu lehdistä; uusi lehti bodaustreeni on kerrassaan kattava! Monipuolista luettavaa kaikille liikunnan harrastajille :)
Ja tietysti mun favor! Fitness Rx <3 Sekä Stockmannilta sai tälläisen lehden mukaan kuin: Terve minä Paljon superfoodeista,vitamiineista ja liikunnasta tietoa.


Työn saralla on paljon ollut ihania kosmetiikka uutuus koulutuksia. Ihania tuotteita on tullut ja tulossa kauppoihin!
mm. 
1. Dior

Capture Totale Dream Skin: Multi tuote joka oikeasti toimii välittömästi! Hoito emulsio kaikille 25v.-> ihotyypistä ja ihonväriä katsomatta. Tuote joka tekee ihosta täydellisen! Ainoa tuote joka korjaa kaikki ihon virheet ja huolet! mm. pigmenttimuutokset, huokoset, punoitus, rypyt, heleys ja kiinteys.
Käyttö: Aamulla päivävoiteen päälle ennen meikkiä, mutta esimerkiksi kesällä voi käyttää yksinään  ihotyypistä riippuen. Sopii kaikkien kosmetiikka merkkien kanssa!
Vaikutus: Korjaa ihon virheitä pinnalla sekä ihon syvemmissä kerroksissa ja iho on heti heleämpi ja taisaisempi
Aivan hurmaava tuote joka tekee meikistä kauniin ja heleän! (Maanantaina alkaa Stockmanneilla Dior tuotteiden esittely, kannattaa mennä testaamaan ja ihastumaan uutuuksiin!) Tästä tulee varmasti lehtien hitti tuote!

Toisena hitti tuotteena uskon olevan Clarins!
2. Clarins
Radiance Plus Golden Glow Booster: Tulossa maaliskuun aikana! Kevään ja kesän hitti tuote ;) Naisille jotka haluavat kauniin päivityksen koko vuoden ajan ihonhoidon yhteydessäTuote sopii kaikille niille jotka eivät uskalla käyttää itseruskettavia. Kevyt ja luonnollinen päivetys ihonhoidon yhteydessä; Tekee ihosta pehmeän ja miellyttävän! Tuotetta laitetaan voiteen joukkoon. Sekoittuu helposti hoitovoiteeseen ja levittyy kasvoille tasaisesti. Myös voi käyttää vartalovoiteen joukossa sekä aurinkotuotteissa.
Käyttö: Laita hoitovoidetta kämmenelle ja laita 3 tippaa Radiance plus glow boosteria ja sekoita hoitovoide ja tipat keskenään. Sivele voide kasvoille ja huuhtele kädet levityksen jälkeen. Kun haluat ylläpitää päivetystä ensimmäisen kerran jälkeen riittää 2 tippaa hoitovoiteen joukkoon. Tuotteessa on hyvät ohjeet käyttäjälle! 
Luonnollinen ja helppo rusketus kaikille myös miehille ;) Tuote ei haise niin kuin muut itseruskettavat tuotteet!

Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille <3





STAY POSITIVE!!!!









3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kun avaudut tilanteestasi ja kerrot lajin huonoista puolista, mitä moni nuori tyttö tuskin tulee ajatelleeksi...
Mitkä sinun kilpirauhas arvot olivat? Eli mikä T4-V ja mikä THS?
Tsemppiä jatkoon, olet kyllä äärettömän kaunis nainen!

Anonyymi kirjoitti...

Ihana kun avaudut tilanteestasi ja kerrot lajin huonoista puolista, mitä moni nuori tyttö tuskin tulee ajatelleeksi...
Mitkä sinun kilpirauhas arvot olivat? Eli mikä T4-V ja mikä THS?
Tsemppiä jatkoon, olet kyllä äärettömän kaunis nainen!

Unknown kirjoitti...

Kiitos Anonyymi! :) En muista ne meni täydellä vauhdilla ohi, olisi pitänyt pyytää paperille!