torstai 5. kesäkuuta 2014

Kultainen keskitie....kö?

Mitähän teille lukijat kuuluu??

-Mullehan ei mitään ihmeellistä. Etsin kultaista keskitietä ravinnon ja treenin välille, jos tulee vastaan niin ilmoittakaa mullekin ;)

No ei, ihanaa nyt ollaan muutettu ja salikortti ostettu 3kk ja vielä on kesälomaa jäljellä B) so good!! Ja löysin parasta kesä lukemista. Jotkut tykkää pokkareista ja dokkareista.. ei niinkään mun juttu. Mä mietin kehoani everyday että keneltä oon saanu lahjaksi nämä kellunta renkaat. En oo kuitenkaan vielä maalannut niitä raidallisiksi. Ehkä kesä loputtua ei sitäkään tarvis tehdä ;) kun oon saanut luettua tämän kirjan loppuun. Nyt oon jo puolessa välissä! :) Kirjoittanut Kaisa Jaakkola; Hormonidieeti (kiitos vinkistä Saara!)
Sieltä oon löytänyt niin paljon apua ja niin paljon vastauksia. Ja mielestäni tän kirjan pitäisi löytyä jokaisen urheilijan kirjahyllystä! Monta kertaa olen miettinyt jos aikaa saisi taaksepäin olisin toivonut monen asian toisin kisoihin valmisteluissa, treeneissä yms. Mutta niin se on ei sitä kelloa vaan saa taaksepäin. Ja ihanaa että en ole ainoa kenellä on sama onglma! Nimittäin viime vuosi oli aika rankka itselleni oli mm.
-kisat ja paljon tapahtui perheen sisällä ja niin paljo stressiä et en untakaan saanut kunnolla. Ja en todellakaan halua enään nähdä unta myyntiassistentistani joka sanoo että; Petra et voi pitää noita työvaatteita ne on aivan liian pienet...ThanX!


Jo tämä kuva kertoo paljon miten hormonit vaikuttavat kehoon ja se missä on sitä ylimääräistä rasvaa.


Huomenna aloitan uuden treeniohjelman joka polttaa tehokkaasti rasvaa. (siitä lisää ensi blogissa). Ravinto asiat kun saa vielä kunnolla kohdilleen niin hiljaa hyvää tulee. Itse olen aika malttamaton ja haluan tuloksia heti enkä kk päästä! Mutta ainakin on kiva käydä lenkeillä hyvässä seurassa ;)
ja vaikka sataisi, ilma on vaan niin ihana. Ja mikäpä näissä kauniissa maisemissa on kiva lenkkeillä.


Tässä testasin proteiinismoothieta;
ja vitamiinit mukana :D
Tässä lasisessa on:

kourallinen suomalaisia pakastemustikoita
kourallinen suomalaisia pakastemanskikoita
200g sokeritonta mehukeittoa
3dl vettä (tarpeen mukaan)
30g Biotech vanilla creme proteiinijauhoa
1 ruokalusikallinen pellavansiemenrouhetta
1 teelusikallinen Frantsilan Aurinkovoima viherjauhetta
 (Luomu viherjauhe joka taspainottaa kehon ph:ta ja antaa virkeyttä ja puhdistaa kehoa. Sisältää paljon antioksidantteja, ravintoaineita, hivenaineita, vitamiineja ja klorofylliä. Raaka-aineena on: nokkosen lehti, porkkanan lehti, mäkimeirami, persilja, siankärsämön lehti, voikukan lehti ja pihatähtimöä.

Toinen kesäjuoma:
Helppo ja terveellinen vaihtoehto limujuomille!
Vettä, mansikoita ja sitruunaa. Ja jääkaappiin kylmään, avot!

Viime viikolla saatiin piha kuntoon. Meni ihan salitreenistä. Jonkin verran oli lapioimista, harmi etten ottanut ennen kuvaa. Piti ensiksi kivettää koko alue. Mutta löysin lapioimalla kolme ihanaa luonnonkiveä ja halusin säästää ne. Joten ympärille laitettiin koristehiekkaa. Grilli saatiin tuparilahjaksi,kiitos siitä! paljon on ollut tällä viikolla käytössä. Ja kuinka terveellistä ruokaa tulee syötyä! Kana maistuu aivan eriltä kun paistaisi pannulla..mun miehet nyt tietty syö makkaraa :P ei tee mieli kun lihaa ja salaattia!


Täällä kelpaa rentoutua ja grillailla <3

Nyt on vasta omat silmät auennut koko fitness touhulle. Kuunnelkaa omaa kehoanne! Itse en sitä enään viime kk tehnyt kun treenasin 2x päivässä 6 kertaa viikossa joskus jopa tein kolme kertaa päivässä. Hullun kiilto silmissä kun katsoin aamusin bikini fitness kalenteria johon rastitin ja katsoin karsinnan päivämäärää. Vaikka tiesin että tuskin tulen voittamaan niin pakko....mitä mihin on pakko?? ei näin! En uskalla sanoa nousenko koskaan enään lavoille tai koska! Sillä en tiedä vaan haluan saada hyvinvointini takaisin! 

Uskokaa itseenne <3




2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi oon muutaman kerran lukassut sun kirjoituksia ja mulla on tullut sellainen olo niinkuin itse olisin kirjoitellut. Mulla on leikattu kilpparit pois ja ehkäisyn jouduin jättää myös pois koska hormoonit olivat vallan sekaisin. Paino minulla heittelee ja ei meinaa alkaa puota vaikka kuinka treenaa ja välttää sokeria yms. Mitä olet tykänny kirjasta ja ruokavaliosta oletko huomannut muutoksi?

Unknown kirjoitti...

Kiitos Anonyymi viestistäsi! :) Suosittelen lämpimästi kirjaa. Myös paljon treeni ja ravinto-ohjelmia löytyy kaisa jaakkolan nettisivuilta. Itse olen huomannut että maito ja viljatuotteiden jättäminen toimisi itselläni parhaiten sillä on ainakin saanut painoa tippumaan. Myös foodmapista löytyy paljon kaikkea reseptejä yms.
Kiva kun luet blogiani :)