perjantai 27. kesäkuuta 2014

Treeniohjelma

Loma on nyt lomailtu. Kiva loma olikin! Paljon ihanaa kuitenkin oli mm. uusi asuntomme, ihania ystäviä, lintsi reissu, laivalla oltiin ja juhannus vietettiin mökillä. Kaikkein parasta että saatiin kahdessa päivässä valmiiksi! Ja tälläinen siitä tuli <3
ETEINEN KUN TULLAAN SISÄÄN

KESKIKERROS (KEITTIÖ JA OLESKELUTILA)

3.KRS ALLUN HUONE

ETUPIHA
KELLARIKERROS (MAKUUHUONE JA TV HUONE


Olen miettinyt miten ja mistä saa energiaa motivoimaan itseään? Välillä tulee kausia kun ei kiinnosta tai innosta mikään! Ja kauan ainakin meni siihen tajuamiseen. Että oma tahto ja päättäväisyys ja pienetkin motivaatio virikkeet auttavat sen palaamaan takaisin! Ja kun on pari päivää mennyt hyvin siitä on hyvä jatkaa eteenpäin. Pitkään oli itselläni että jaksoin pari kolme päivää/ viikon ja menin vaa-alle ja paino oli sama. Ja masennuin taas uudestaan, ja ajattelin turha jatkaa kun se ei kuitenkaan tipu. Nyt päätinkin että en katso enää vaakaa laisinkaan, kunhan itselläni on hyvä olo. Olen itselleni laittanut tavoitteet, joita muut eivät tiedä, se on sitä itsensä voittamista ;)
Kun motivaation on hukassa on hyvä hakea virikkeitä millä saisi sen takaisin. Itse tykkään katsella treenivideoita ja kuvia ammattilaiskilpailijoista jne..


Listasin TOP 10!
1. Motivaatio kuvat mm.bikini fitness kisaaja; Nathalia Melo
2. Treeni musa; Hip Hop, reaggeton yms. menevä/basso musa :D
3. Uudet treeni vaatteet ( ei niitä nyt ihan joka viikko ostella ;) )
4. Treeni ohjelma (uudet muutokset)
5. Kannustus (Läheisten tuki ystävät etc..)
6. Itseluottamus
7. Tahto&Päättäväisyys
8. Tavoite
9. Tuki
10. Itsensä voittaminen!

Itse olen tässä huomannut että ei muiden mielipiteillä ole niinkään väliä vaan läheisten. Ystävien kannustus on suuri ja olen siitä kiitollinen! O:)
 Koko ajan liikkuu huhuja että odotan vauvaa; SORRY väärä tieto, en ole! Toivottavasti ette tippuneet tuolilta, myös te ihanat sukulaiset, kun julkaisin viime lauantaina facebookissa hienon #selfien laiva risteilyltä. Mielestäni en näytä raskaana olevalta, mutta kaikki on mahdollista näköjään katsojankin silmissä XD
Tässä teille kuuluisa kuva teille!


Treenistä:
Tällä hetkellä on tavoitteena treenata 4xviikossa salilla tällä ohjelmalla. Pientä hieno säätöä ohjelmassa, mielen mukaan :)

TREENI 1. 
  • A1 Kyykky 6 sarjaa toistot 8-12 tauko 15s
  • A2 Alataljasoutu 6 sarjaa toistot 8-12 tauko 60s (eli A1 jaA2 tehdään perätysten ja pidetään 90s tauko, samoin B1 ja B2 ja treeni 2.)
  • B1 Reidenkoukistus istuen 6 sarjaa toistot 8-12 tauko 15s
  • B2 Penkkipunnerrus käsipainoilla 6 sarjaa toistot 8-12 tauko 60s
TREENI 2.
  • A1 Romanialainen maastaveto 6 sarjaa toistot 8-12 tauko 15s
  • A2 Leuanveto vastaotteella 6 sarjaa toistot 8-12 tauko 60s
  • B1 Selänojennus lisäpainoilla 6 sarjaa toistot 8-12 tauko 15s
  • B2 Dippi 6 sarjaa toistot 8-12 tauko 60s
(Lähde: Treeniohjelma otettu Kaisa Jaakkolan sivuilta)


LIHASANATOMIAA KAIKILLE :)
(kuva: google)

Ei kommentteja: